Cégünkről

Filozófiánk szerint az informatika nem öncélú, elvont fogalom, olyan komplex gyakorlati tudásként alkalmazzuk, amely szintetizálja a múlt tapasztalatait és a jelen új látásmódját, az emberiség évezredes tudásvágyának kincseit és a legújabb csúcstechnológiák adta lehetőségeket. Az informatika segítségével távolságokat hidalhatunk át, városok és falvak, elesettek és sikeresek között. Közelebb kerülhetünk egymáshoz, több és jobb munkahelyen dolgozhatunk, időt takaríthatunk meg, ezáltal hatékonyabb, tartalmasabb élhetőbb életet élhetünk. Kultúránkat megismertethetjük másokkal és mi is toleránsabbá válhatunk. Az eddig felhalmozott ismereteinket sokkal gyorsabban és hatékonyabban hasznosíthatjuk, és gyorsabban érjük el céljainkat az élet minden területén.

2007-ben azzal a céllal alakultunk, hogy egy új szemléletmód mentén kínáljunk tanácsadói és fejlesztői szolgáltatásokat az informatikai alkalmazások számos területén. Alapvetésünk, hogy egy informatikai fejlesztés nem lehet önmagáért való, annak hasznosságát csakis az általa elért hatékonyságnövelés, konkrét eredményesség alapozhatja meg. Azt a célt tűztük ki, hogy segítsük a hagyományos üzletmenettel rendelkező cégeket és a közigazgatás intézményeit az Információs Társadalomban rendelkezésre álló új technológiai és kommunikációs lehetőségeinek valódi eredményközpontú kiaknázásában. Emellett feladatunknak tekintjük a technológiák sikeres bevezetése és integrálása mellett, hogy a megfelelően motivált és képzett emberi erőforrás is rendelkezésre álljon a kitűzött feladatok véghezviteléhez. Ennek érdekében munkaerő menedzsment és közvetítés szolgáltatást is nyújtunk ügyfeleinknek.

Munkánk során kiemelt figyelmet fordítunk a technológiai fejlődés biztonsági kockázatainak csökkentésére is. Munkatársaink az adott szakterület elismert képviselői, személyük garancia az elvégzett munka kifogástalan minőségére.

Kott Ferenc
ügyvezető

Mottónk

„A poszt-indusztriális államban (...) az emberek nemcsak azzal törődnek, hogy a közigazgatás jogaikat ne sértse, tőlük törvénytelent ne kívánjon, és velük egyenlően bánjon, hanem érdekük az is, hogy a közigazgatás teljesítményeket produkáljon, jól működjék… “
Magyary Zoltán

„Mert a törvények az egész emberi élet vezérei és kormányzói; egészen az igazságon, okosságon, végre a legmélyebb bölcseségen alapulnak, melyeket egészen az emberi nem igazgatására, kormányzására és megvédésére eszeltek ki; egészen azért találtak fel, hogy az életet jól és boldogan töltsük el.“
Werbőczy István

„I am Winston Wolf. I solve problems.“
Winston Wolf

Akik minket választottak

Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata
Budapest III. Kerület Önkormányzata
Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata
Földmérési és Távérzékelési Intézet
IND Kft.
ERP Consulting Kft.
IAgency Kft.
Ulyssys Kft.
TIGRA Computer és Irodatechnika Kft.
IT Services Hungary Kft.
IQSYS Zrt.
Miniszterelnöki Hivatal Elektronikus Kormányzat Központ
Külgazdasági és Külügyminisztérium
Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest Főváros IX. kerület Ferencváros Önkormányzata
Budapest Fovaros XVI. keruleti Onkormanyzat
Budapesti Távhőszolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság
Clarity Consulting Kft.
Controll Holding Tanácsadó ZRt.
Dunakeszi Város Önkormányzata
Fővárosi Vízművek Zártkörűen Működő Részvénytársaság
GKIeNET Internetkutató és Tanácsadó Kft.
Göd Város Önkormányzata
IFUA Horváth & Partners Kft.
Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Közbeszerzési Hatóság
Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala
Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium
Központi Statisztikai Hivatal
Mogyoród Nagyközség Önkormányzata
Nagykáta Város Önkormányzata
Nemzeti Információs Infrastruktúra Fejlesztési Intézet
Pesterzsébet Városfejlesztő Kft.
Stratis Vezetői és Informatikai Tanácsadó Kft.
Synergon Integrator Kft.
Veresegyház Város Önkormányzata